Welkom bij DCS Services

 

U zoekt voor uw onderneming in het MKB of midden groot bedrijf een consultant die zo nu en dan uw IT team kan ondersteunen bij complexe problemen?

Of heeft u op het moment binnen uw organisatie een zogenaamd tekort aan “handjes”?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met 15 jaar ervaring in de ICT bij MKB en midden groot bedrijf, bijvoorbeeld als externe projectleider reorganisatie bij Hewlett Packard Educatie te Amstelveen, extern aansturende medewerker afdeling Support bij de ING Bank te Amsterdam en reorganisatie deskundige bij Politie Rotterdam Rijnmond hebben wij bij DCS Services altijd de ideale oplossing voor u.

Heeft u een server of meerdere servers binnen uw organisatie op basis van Microsoft server (alle versies) en of Novell Server (alle versies) zijn wij er ook voor u om op server (hoofdcomputer) niveau orde op zaken te stellen.

Onze werkwijze op zakelijk gebied bestaat uit een eerste oriënterend gesprek met de verantwoordelijke voor de automatisering en wenselijk met een techneut binnen de organisatie. Bij dit gesprek worden dan de wensen en doelstellingen vertaald naar een project plan welke vervolgens ter goedkeuring aan de eindverantwoordelijke binnen de organisatie wordt overlegd. Elke organisatie is namelijk uniek en elke oplossing op maat gemaakt. Na goedkeuring van het geheel gaan wij over tot de implementatie van het geheel. Vaak zal bij deze implementatie tevens een remote beheer oplossing geplaats gaan worden om de kosten van extern beheer te drukken.

Kijk hiervoor bij Zakelijke onderhoudscontracten Remote Beheer

Na voltooiing van het project is het mogelijk om via DCS Services een onderhoudscontract af te sluiten, waarbij wij uw continuïteit en uw door ons verworven professionaliteit te kunnen garanderen, ook in de toekomst.

DCS Services is tevens aangesloten bij een landelijk netwerk van Computerspecialisten en met deze overeenkomst bent u als klant altijd zeker van deskundigheid ook bij ziekte of afwezigheid van personeel van DCS Services.

Natuurlijk kan u ook kiezen voor het zogenaamde DCS UURO contract. Hierbij koopt u voor een bepaalde periode service uren in, en kan u deze inzetten op een door u gewenst moment. Wij verwijzen u graag door naar onze site met de DCS UURO voorwaarden. Vraag naar de DCS UURO mogelijkheden bij ons orienterend gesprek.

Wij willen u graag hierover verder informeren.

 

Kortom ook voor Consultancy bent u bij ons in goede handen!

Ook leuk om te weten;