Welkom bij De Computer Specialist "DCS Services"

 

Onze verwachtingen van de computers thuis en de daarbij behorende apparatuur en software wordt steeds hoger. We schaffen thuis evengoed veel duurdere apparatuur aan voor een werkplek dan dat dit op een kantoor gebeurd. Immers we willen, snel internet, spellen kunnen spelen, videoconferences kunnen voeren met familie ver weg, films kijken en muziek luisteren. Het standaard briefje typen komt natuurlijk ook wel voor maar daar kiezen wij onze computer thuis niet zo vaak meer op uit. We hebben ook de meest complexe printers thuis die moeten kunnen scannen, printen en wellicht ook wel eens toch nog een fax versturen. We hebben mega-snel internet en overal kabeltjes of draadloze verbindingen in ons huis om toch maar mee te kunnen met de rest. Maar natuurlijk zijn er ook gebruikers die kunnen zonder alle toeters en bellen.
Voor alle gebruikers thuis, welke leeftijd en welke eisen u ook heeft, er komt een tijd dat er iets niet meer naar uw wens functioneert. Of het komt voor dat u eindelijk wil overstappen naar die nieuwe versie van Microsoft Windows of Microsoft office, en welke versie past dan het beste bij u? en hoe moet dat verder?
Voor al deze vragen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u en lossen alle problemen deskundig voor u op. Na een inventarisatie van uw situatie bespreken wij welke stappen het beste ondernomen kunnen worden. Er wordt als het ware een oplossing op maat voor u gemaakt. U speelt in deze beslissingsfase de hoofdrol, want de oplossing dient op uw wensen te zijn toegespitst. Wij garanderen door deze werkwijze dat u ook in een later stadium weet dat u de beste beslissing heeft genomen en dat de prijs kwaliteitsverhouding uitstekend is bij DCS Services in Almere. Dat is tevens ons meest waardevolle marketing zet. Uw tevredenheid en daardoor zult u ons ook bij uw vrienden en kennissen aanbevelen. Service is en blijft in onze ogen goud waard.

Ook leuk om te weten;