Welkom bij DCS Services

 

Voor uw onderneming in het MKB of midden groot bedrijf bent u opzoek naar de juiste oplossing voor werkplek beheer?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met 15 jaar ervaring in de ICT bij MKB en midden groot bedrijf, bijvoorbeeld als externe projectleider reorganisatie bij Hewlett Packard Education te Amstelveen, extern aansturend medewerker afdeling Support bij de ING Bank te Amsterdam en reorganisatie deskundige bij Politie Rotterdam Rijnmond hebben wij bij DCS Services altijd de ideale oplossing voor u die onder andere de uniformheid van uw werkplekken inhoudt.

Heeft u een server of meerdere servers binnen uw organisatie op basis van Microsoft server (alle versies) en of Novell Server (alle versies) zijn wij er ook voor u om op server (hoofdcomputer) niveau orde op zaken te stellen.

Onze werkwijze op zakelijk gebied bestaat uit een eerste oriënterend gesprek met de verantwoordelijke voor de automatisering en wenselijk met een techneut binnen de organisatie. Bij dit gesprek worden dan de wensen en doelstellingen vertaald naar een project plan welke vervolgens ter goedkeuring aan de eindverantwoordelijke binnen de organisatie wordt overlegd. Elke organisatie is namelijk uniek en elke oplossing wordt door ons op maat gemaakt. Na goedkeuring van het project plan gaan wij over tot de implementatie van het geheel.

Vaak zal bij deze implementatie tevens een remote beheer oplossing wenselijk zijn om de kosten van extern beheer te drukken.

Remote Beheer

Na voltooiing van het project is het mogelijk om via DCS Services een onderhoudscontract af te sluiten, waarbij wij uw continuïteit en uw door ons verworven professionaliteit te kunnen garanderen, ook in de toekomst.

DCS Services is tevens aangesloten bij een landelijk netwerk van Computerspecialisten en met deze overeenkomst bent u als klant altijd zeker van deskundigheid ook bij ziekte of afwezigheid van personeel van DCS Services.

Kijk hiervoor bij Zakelijke onderhoudscontracten.

 

Kortom bij ons bent u in goede handen!

Ook leuk om te weten;